miércoles, 16 de enero de 2013

Ja ha exit l'últim número de la nostra revista



Ja està ací la nova edició de la revista escolar del Ceip Ángel Esteban, és la nº 5 i correspon al 1er Trimestre del curs 2012-2013.
Cal destacar que esta edició ha estat maquetada pels nostres alumnes de 6t de Primària, usant Scribus com a ferramenta d'edició i maquetació. La nostra enhorabona ja que ha quedat molt bé.

Feu clic sobre la imatge per a llegir la revista

miércoles, 9 de enero de 2013

Un nou blog a l'escola

Estem d'enhorabona, tenim un nou blog a l'escola, les classes de primer del Ceip Ángel Esteban han decidit crear un blog per anar publicant tot el que fan a les classes. Pensem que és una oportunitat per a que tant els papàs com els alumnes puguen vore com es treballa a la classe. A més este serà un lloc on aniran publicant els treball que van fent.


lunes, 7 de enero de 2013

Festival de Nadal i el Pare Noel


El passat 20 i 21 de desembre el Ceip Ángel Esteban va realitzar el seu ja tradicional Festival de Nadal en el saló d'actes de La Salle. El dijous 20 van actuar els alumnes de Primària, va ser una horeta i mitja intensa de nadales cantades en valencià, castellà i anglès, a més a més com tots els anys els alumnes de 2n ens van fer un teatret que va ser molt divertit. El divendres 21 va ser el torn dels més menuts, els alumnes d'Infantil van ballar i cantar nadales en valencià, castellà i anglès. Ja per la vesprada ens va visitar, a l'escola, el Pare Noel. Va passar per totes les classes repartint gepolíes i regals per a tots. Des d'estes línies volem agrair a La Salle la seua amabilitat deixant-nos el seu saló d'actes.