domingo, 18 de agosto de 2013

Festa de fi de curs 2013

El fi de curs 2012-2013 ha arribat i en el Ceip Ángel Esteban fent una festa ho hem volgut celebrar. Com cada any l'últim dia de curs tots els xiquets i xiquetes del cole van preparar una coreografia gràcies a la ajuda dels i de les seues mestres. La vesprada va eixir plujosa però al final tots vam poder actuar. Després de ballar i ja amb molta gana tots junts vam sopar. I com que encara quedava nit per davant gràcies al Dúo Sensación no vam parar de ballar. Va ser una gran festa, ens ho vam passar genial.

jueves, 15 de agosto de 2013

GRADUACIÓ DELS ALUMNES DE 6T

Este curs els alumnes de 6t del Ceip Ángel Esteban s'han graduat amb tots els honors. L'acte va tindre lloc en el saló d’actes de  l’Institut La Salle i van acudir a acomiadar-se dels seus companys tots els alumnes del tercer cicle.
En la primera part de l’acte, els alumnes de 6t van representar una obra de teatre titulada “La silla voladora”
Una segona part, va consistir en l’entrega de diplomes i la visualització d’un vídeo resum de la seua estada en el tercer cicle.set
Va ser divertit i molt emotiu.


viernes, 2 de agosto de 2013

GRADUACIÓ INFANTIL CEIP ANGEL ESTEBAN

El dimecres 19 de juny els alumenes de 5 anys del col.legi Angel Esteban es van graduar de l’etapa d’infantil per iniciar al proper curs l’educació primària.
L’emotiu acte de graduació es va celebrar al saló d’actes de l’escola La Salle amb presencia de tots els seus companys d’infantil, mestres i famílies, en ell els xiquets i xiquetes van recordar  per mitjà d’un vídeo moments importants i a l’hora simpàtics del seu pas per infantil, van rebre un diploma acreditatiu i van cantar un himne per acomiadar-se.
Els desitgem el millor per al nou camí que ara comencen.