lunes, 6 de enero de 2014

Nadal 2013 en el Ceip Ángel Esteban

Com ja va sent tradicional el Ceip Ángel Esteban va voler celebrar el Nadal organitzant un Festival al saló d’actes de La Salle.
El dijous 19 van actuar els alumnes de Primària, va ser una horeta i mitja intensa de nadales, a més a més com tots els anys els alumnes de 2n ens van fer un teatret que va ser molt divertit. El divendres 20 va ser el torn dels més menuts, els alumnes d'Infantil van ballar i cantar nadales en valencià, castellà i anglès. Al final del festival es va passar el vídeo del lipdub nadalenc que feia uns dies havien gravat.
Ja per la vesprada ens va visitar, a l'escola, el Pare Noel. Va passar per totes les classes repartint gepolíes i regals per a tots. Des d'estes línies volem agrair a La Salle la seua amabilitat deixant-nos un any més el seu saló d'actes.

Revista digital primer trimestre



Punxa en la imatge per anar a l'enllaç

sábado, 4 de enero de 2014

Visitem Correus per Nadal



Els alumnes de l'escola CEIP Ángel Esteban han estat preparant les festes de Nadal, decorant les aules, l'arbre, escribint la carta del Pare Noel, la dels Reis Mags...
Les classes d'Infantil i de primer cicle de Primària van aprofitar el moment per fer una eixida a correus, i axí fomentar l'ús del correu ordinari que poco a poc està quedant-se de costat. I que millor que enviar una felicitació de Nadal a les seues estimades famílies.
Varem començar l'eixida comprant els segells i anant a la bústia. A  més a més gràcies a l'explicació de Maria Ángeles, els xiquets van veure i entendre com funciona el món de les cartes i paquets, com es distribuixen, com arriben al seu destinatari, etc...
Els xiquets i xiquetes, junt als mestres, van gaudir molt aquesta experiència.