viernes, 11 de abril de 2014

Falles 2014


Les Falles 2014 han arribat, una festa que començà  ja fa un temps amb la construcció del monument. Els ninots són elaborats per tots els xiquets i xiquetes de l'escola, alumnes i mestres treballem junts i a contrarellotge per a que la falla estiga plantada quan toca. Dies de tensió i preparació precedixen a la "plantà", com la decoració fallera de l'escola i l'exposició del Ninot Indultat. L'últim dia disfrutem amb la "xoxolatà", típica del dia de la cremà, els i les alumnes de 6t junt amb l'ajuda dels membres de l'AMPA repartixen xocolate i "fogases" per a tots, acte seguit celebrem la tradicional i divertida "globotà". Enguany el tema de la falla anava al voltant del  nostre poble, Benicarló i els productes amb DO de la Comunitat Valenciana, sent l'estrella com no la nostra benvolguda carxofa.  Este any hem tingut l'honor de comptar amb la presència de la Fallera Major i el President Infantil de la Falla La Barraca, Ainoa Hernandez i Izai Soler, també va ser una satisfacció tindre entre nosaltres a Noa Pegueroles i Ruiz, Fallera Major Infantil de la Falla Mercat Vell i alumna de la nostra escola, acompanyada de Adrián Bayarri, Faller Major de la mateixa falla.

martes, 8 de abril de 2014

La Peace Run passa per la nostra escola


La Peace Run va arribar a la nostra escola el passat divendres. Onze atletes portant una torxa arribaren a la Plaça del Convent, junt al Mucbe on els estàvem esperant. Els alumnes dividits per classes i separats per una certa distància transportaren acompanyats dels atletes de la Peace Run la torxa per tot el carrer i fins l’interior de l’escola. Una volta tots dins vam cantar la cançó de la World Harmony Run i ens van contar el propòsit de la seua visita. Peace Run és un relleu global amb torxa que simbolitza l’aspiració universal de la humanitat per un món més perfecte i en pau. Des de’l seu inici ha visitat més de 150 països. Per finalitzar vam fer un gran rogle al pati, vam passar-nos la torxa d’uns als altres i com no ens férem una gran foto amb tota la família de la Peace Run. Va ser una gran experiència.

jueves, 3 de abril de 2014

Viatge a la neu. Javalambre 2014


Enguany ha sigut el primer any que organitzem un viatge a la neu. Un grup d’alumnes i mestres van disfrutar de 3 dies en l’estació d’esquí Aramon Javalambre fent nit a l'Alberg de Camarena de la Sierra. L'activitat ha sigut molt valorada tant pels alumnes com pels pares i mares qualificant-la com una gran experiència, esperant que l'any que ve es torne a repetir.