jueves, 16 de mayo de 2013

Visitem el Parc de Trànsit de Gilet

El passat dimecres 24 d’abril els alumnes del primer cicle del CEIP Ángel Esteban van anar al parc infantil de trànsit “Santo Espíritu” de Gilet en València.
Els alumnes van poder disfrutar d’una jornada d’educació vial i van poder aplicar els aprenentatges que han fet en les aules sobre l’educació vial.
Ens ho passarem tots genial, els xiquets van disfrutar moltíssim amb les activitats que van fer durant tot el dia. Quan vam arribar vam esmorzar mentres esperàvem els monitors i després per grups van fer diferents activitats.
En un primer moment els monitors van fer una xarrada sobre educació vial. Després i ja al circuit jugaren a diferents jocs en què feien de cotxes, de policies, de vianants..., a més a més s'ho van passar en gran en el parc amb les engronsadores i amb l'arena. I com no, van pujar als cars, van poder conduir cada un d'ells i donar diverses voltes al circuit amb semàfors, senyals, túnels... van acabar molt il·lusionats i contents. 
Al final, als bons i respectuosos conductors els van donar el permís de conduir amb el que poden tornar a anar amb les famílies durant tot l'any els caps de setmana. 

No hay comentarios: