jueves, 16 de mayo de 2013

Un dia a la granjaHola a tots i totes, Som els xiquets I xiquetes de 3, 4 I 5 anys del CEIP “ANGEL ESTEBAN”. Ens agradaria contar-vos que el passat dimarts 7 de maig anarem d´excursió a la Granja Escola de Tarihuela.. Tarihuela està una mica lluny i el viatge va ser llarg però valgué la pena perquè ho pasarem d´alló més be. Ferem pa al forn, cultivarem l´hort, pujarem en carro, donarem de menjar als animals, ferem manualitats. Ens embrutarem la cara fent el pa, les mans i la roba a l´hort …, i encara ens va donar temps de menjar-nos un plat de macarrons i un gelat ben bó. Uff …, moltes coses! Tantes, que el camí de tornada a Benicarló el passarem dormint de cansats que estavem. Esperem tornar el proper curs i poder contar-vos moltes més coses. 

ELS ALUMNES D´INFANTIL DEL CEIP ÁNGEL ESTEBAN

Visitem el Parc de Trànsit de Gilet

El passat dimecres 24 d’abril els alumnes del primer cicle del CEIP Ángel Esteban van anar al parc infantil de trànsit “Santo Espíritu” de Gilet en València.
Els alumnes van poder disfrutar d’una jornada d’educació vial i van poder aplicar els aprenentatges que han fet en les aules sobre l’educació vial.
Ens ho passarem tots genial, els xiquets van disfrutar moltíssim amb les activitats que van fer durant tot el dia. Quan vam arribar vam esmorzar mentres esperàvem els monitors i després per grups van fer diferents activitats.
En un primer moment els monitors van fer una xarrada sobre educació vial. Després i ja al circuit jugaren a diferents jocs en què feien de cotxes, de policies, de vianants..., a més a més s'ho van passar en gran en el parc amb les engronsadores i amb l'arena. I com no, van pujar als cars, van poder conduir cada un d'ells i donar diverses voltes al circuit amb semàfors, senyals, túnels... van acabar molt il·lusionats i contents. 
Al final, als bons i respectuosos conductors els van donar el permís de conduir amb el que poden tornar a anar amb les famílies durant tot l'any els caps de setmana. 

jueves, 9 de mayo de 2013

Anem de concert!Els alumnes del Ceip Ángel Esteban vam anar el passat 2 de maig fins a l'auditori on vam assistir a un concert didàctic. Pablo Nahual interpretant la música del Andes ens va oferir un concert gràcies al qual vam conèixer els instruments propis d'esta regió i ens va apropar a les diferents melodies folklòriques de la regió andina.

Vam ballar, cantar, cridat i sobretot ens ho vam passar molt bé aprenent coses molt interessants.