jueves, 17 de noviembre de 2011

Comencem un nou projecte Comenius per als cursos 2011-2012 i 2012-2013





Després de finalitzar en el mes de juny el Projecte Comenius "Memory for the future" en el qual vam estar treballant durant dos anys creant "Un pont entre generacions", enguany ens han aprovat un altre projecte que es desenrotllarà durant els cursos 2011-2012 i 2012-2013. El projecte s'anomena "Giving a European Dimension to our Schools". En ell anem a treballar aspectes relacionats amb els Hàbits de vida saludable i els espais sostenibles. Durant els pròxims dos cursos farem activitats molt divertides com unes mini olimpiades, un llibre de receptes tradicionals saludables, cultivarem flors i verdures, cantarem cançons... En este projecte treballarem amb tres escoles europees, una escola d'Escòcia, una de França i una altra d'Italia. En este projecte hi haurà un alt component tecnològic ja que totes les activitats s'aniran compartint en un blog, A més a més una volta al mes els alumnes es comunicaran via mail i a través de Skype.
El projecte ha començat i ja hem anat al primer meeting, este ha sigut a Anagni (7-10 de novembre,Italia), una ciutat molt bonica i amb molta història. Fins allí es van desplaçar tres mestres de l'escola per a parlar del projecte amb els nostres socis i visitar l'escola participant Italiana. 
Pensem que els projectes europeus son una gran oportunitat per a que els alumnes es comuniquen usant l'anglès, donant-li així significativitat a la llengua.

No hay comentarios: